DJ Portal lägger ner den 5:e oktober 2018. Fram till dess fungerar tjänsten som vanligt. Klicka för mer info.

Välkommen till DJ Portal, Sveriges största site för deejays och folk som söker deejays till bröllop!

Recension Optisound Stockholm HB

Recensioner Butiker 
 Optisound Stockholm HB

Recenserad av Dj Razor
2003-04-09
Optisound Stockholm HB är en online butik som ja gska beskriva i detalj inom olika kategorier nedan:

Webplats: Börjar med en av dem viktigare kategorierna, Nämligen webplatsen. Ja tycker inte om den så speciellt mycket. Inte så mycket info om prylarna, dem har inte med alla pryler som dem säljer heller, inga bilder heller. Finns inte mycket mer att säga tycker jag.

Service: Den här delen är också viktig, nämligen servicen, den är jag däremot nöjd med. Det är bara maila vilken fråga som helst, inom det dem sysslar med förstås, så får du ett svar inom kort. Du kan också få bilder och länkar om du mailar dem. Finns väldigt mycket bra info du kan få genom ett enkelt mail!

Priser: Den allra viktigaste, och höjdpunkten på den här sidan, nämligen priser. Det här är de delen som jag gillar att skriva mest. Priserna ligger under i princip alla andra affärer, men dock inte på alla produkter, men du kan få tag på en Numark TT-200 för 3500:-, samtidigt som den kostar 4995:- på ljudia. En splitter ny Numark TTx-1 går på 5900:-. Numarks splitter nya CDN-90 kostar 11500:-, det brukar numarks föregångare CDN-88 kosta ungefär, men som kostar 9500:- i det här fallet. JBs high-Q 30 spelare kostar inte mer än 2500:- heller... Kan inte sitta o skriva ner alla priser här, men vill påpeka att dem är otroligt bra jämfört med många andra sidor.

Omdöme: En tråkig sida, som man måste maila för att få fakta o priser på produkter som inte finns listade på sidan, måste själv söka bilder, eller maila om det också. Men priserna är otroligt bra! Läs ovanför för några exempel.

Sortiment: Den här kategorin kan jag inte betygsätta så bra med tanke på att man måste maila efter produkter. Men dem säljer en hel del "bättre" budget märken som JB systems och Stageline. Dem säljer som sagt allt som totalljud säljer, men lite till som inte heller finns på webplatsen ;-(

Betyg (0-10)
Webplats: 3
Service: 8
Priser: 10
Sortiment: 7
Totalt: Måste faktiskt ge en 8 på grund av dem låga priserna, om inte priserna så skulle den nog inte få godkänt.

Betyg

Besökarnas betyg

Betyg: 6,4/10
Antal röster: 15

Sätt ditt egna betyg, klicka på stjärnorna!

DJ Watch

Dj A-baz (34 år)
Stockholms län / Sundbyberg

googleads

Sponsorer / samarbetspartners:

United DJ