DJ Portal lägger ner den 5:e oktober 2018. Fram till dess fungerar tjänsten som vanligt. Klicka för mer info.

Välkommen till DJ Portal, Sveriges största site för deejays och folk som söker deejays till bröllop!

Recension Numark  Z

Recensioner Hörlurar 
 Numark Z

Recenserad av Dj larsson
2003-07-24
När jag väljer lurar så är det ljud, komfort och pris i nämnd ordning som är viktigt för mig. ”Z” Headphone är en relativt liten och smidig lur med god komfort. Designen är lite åt ”i-mac” hållet, dvs genomskinlig plast. Designen tilltalar mig, men det är ju en smaksak.

När jag provade dem första gången trodde jag inte att det var sant. Vilket tryck! Ljudet är välbalanserat och basen är väldigt distinkt. Jag upplever även en betydligt bättre dynamik i ljudet än hos tex Pioneer SE DJ-5000. Den här luren spelar så högt du vill och lite till med väldigt bra ljud.

Det ända negativa är att vid omild behandling så spricker plasten på bygeln och luren ramlar isär. Jag har lagat mina med plastisk-metall vilket inte ser så roligt ut men funkar. Jag tycker att man kan kräva lite bättre hållfasthet på en professionell hörlur.

Jag har kört med dessa lurar i 3 år nu och är helnöjd. Av de hörlurar jag provat så är det endast Pro DJ User och Numark HF-125 som ger ett lika skönt ljud. Men som det känns nu så blir det ett par ”Z” igen när det är dags att byta. Man får väldigt mycket ljud för pengarna. Betyget dras ner lite pga hållfastheten.

Fördelar.
*Lätt och smidig.
*Bra komfort.
*Oslagbart ljud.
*C:a pris 995:-

Nackdelar
*Hållfastheten

Betyg

Besökarnas betyg

Betyg: 6,9/10
Antal röster: 10

Sätt ditt egna betyg, klicka på stjärnorna!

Kommentarer

DJ Watch

Dj A-baz (34 år)
Stockholms län / Sundbyberg

googleads

Sponsorer / samarbetspartners:

United DJ