DJ Portal lägger ner den 5:e oktober 2018. Fram till dess fungerar tjänsten som vanligt. Klicka för mer info.

Välkommen till DJ Portal, Sveriges största site för deejays och folk som söker deejays till bröllop!

Recension American DJ Commander XDM-3633

Recensioner Mixerbord 
 American DJ Commander XDM-3633

Recenserad av Yannelos
2001-12-02
Snabbfakta:
Ingångar: 3 phono, 6 line, 3 mik, 3 aux
EQ: 3-bands equaliser på varje kanal
Bredd: 19"
Vikt: 5.3 kg
Pris: runt 7000:-

Design
Bra mellanrum mellan reglarna annat är det med mellanrummet mellan equaliser-pottarna där är det lite väl trångt tycker jag, speciellt mellan mid och diskant. Eftersom bas-reglagen sitter längst ner är de lättare att komma åt, och de är ju man vill kunna vrida om snabbt..

Precis över den addresserbara crossfadern hittar man två stycken beat-indikator som kan vara till hjälp när man beat-mixar. Det finns även VU-mätare på varje kanal vilket gör att du inte riskerar att råka slänga ut nästa låt med en helt annan volym än låten innan.

Funktioner
CUT BASS som dödar basen -30dB finns både som knapp och som vridreglage. Tre mikrofon igångar med talkover, beat-indikatorer och vu-mätare på varje kanal. CUE funktion som gör att du kan cross-fada mellan cue och det som spelas ut genom master. Det finns även två olika zoner som gör att du t.ex. kan ha en annan utvolym i en annan del av lokalen eller i ett annat rum.

Sammanfattning
Måste faktiskt erkänna att jag inte trodde att det skulle vara någon bra mixer när jag hörde att det var en av märket American DJ, ett namn som inte klingar alltför bra i mina öron. Men jag måste faktiskt erkänna att jag hade fel. Det visade sig faktiskt vara en riktigt bra mixer, kanske är priset lite väl dyrt, den ligger på runt 7000:-.

+ VU-mätarna
+ Zonerna

- Priset

Betyg

Besökarnas betyg

Betyg: 6,8/10
Antal röster: 12

Sätt ditt egna betyg, klicka på stjärnorna!

Kommentarer

DJ Watch

Dj A-baz (34 år)
Stockholms län / Sundbyberg

googleads

Sponsorer / samarbetspartners:

United DJ