DJ Portal lägger ner den 5:e oktober 2018. Fram till dess fungerar tjänsten som vanligt. Klicka för mer info.

Välkommen till DJ Portal, Sveriges största site för deejays och folk som söker deejays till bröllop!

Recension Behringer  VMX-300

Recensioner Mixerbord 
 Behringer VMX-300

Recenserad av dj_sixmar
2003-02-15
Behringer VMX-300 är en 3-kanalig dj-mixer från Behringer. Det är den största i deras just nu aktuella VMX serie. 300 modellen har rotarykill BPM räknare, LED mätare vid varje kanal, ställbar surround effekt, och 3-bands eq på varje kanal.

Detta är den andra mixern jag lirar på, och jag tycker att den är jättebra!
Ingångar: phono/line på varje kanal-med switch

BPM räknare:Den funkar ganska bra. Hänger inte riktigt alltid med. Har sync lock! Så att du ser om låtarna går i samma tempo. Funkar mkt bra!

Rotarykill: Dödar low, middle och high. En av de roligaste funktionerna på mixern. Rotarykillen funkar jättebra. Man kan antingen låsa killen eller hålla nere den.

Equaliser: 3 bands equaliser på varje kanal. Ett måste tycker jag, om man ska få bästa ljudinställningen!

Surround: Det finns ställbar surround effekt. Du kan välja om du vill ha surround på, och du kan ställa in det bästa surroundljudet.

Talkover: Självklart finns det talkover. Det finns en mikrofon ingång (stor tele) och mikrofonen ligger på kanal 1. Du kan välja om du vill ha talkover på. På högsta effekt försvinner musiken helt när du pratar. Bra att ha om du snckar mellan låtarna!

Curve: Det finns curve på crossfadern OCH på volymreglarna! På crossfadern är den vridbar från soft till sharp. På volymreglarna är det tre lägen på curven: soft, middle eller sharp. Det är bra att ha om du både skratchar och mixar vanligt mellan spelarna!

Hörlurar: Det finns en hörlursutgång (stor tele). Det finns också split, vilket innebär att om du vill så kan du höra kanal 2 i vänster öra och kanal 3 i höger öra.

Booth: På baksidan finns det två förstärkar- utgångar. En vanlig AMP utgång+en booth utgång. I boothutgången kan du koppla in en till förstärkare. Du kan då ha 2 förstärkare samtidigt!

Pris: Priset är inte alls väldigt högt. Om du inte vill lägga ut 5000 på en 2-kanalig Pioneer mixer, så passar den här mycket bättre!
Priset ligger på ca 2800kr. Billigt va?!

+
Bra BPM-räknare med synclock, rotarykill, 3 bands equaliser, talkover, split, bra surround effekt, curve och priset.

-
Lite seg BPM räknare och bara en mik ingång.

Betyg

Besökarnas betyg

Betyg: 7,2/10
Antal röster: 25

Sätt ditt egna betyg, klicka på stjärnorna!

DJ Watch

Dj A-baz (34 år)
Stockholms län / Sundbyberg

googleads

Sponsorer / samarbetspartners:

United DJ