DJ Portal lägger ner den 5:e oktober 2018. Fram till dess fungerar tjänsten som vanligt. Klicka för mer info.

Välkommen till DJ Portal, Sveriges största site för deejays och folk som söker deejays till bröllop!

Recension Blank & Jones feat. Anne Clark The Hardest Heart

Recensioner Skivor 
 Blank & Jones feat. Anne Clark The Hardest Heart

Recenserad av DjJohnBoy
2002-10-25
Med låtar som Cream, The Nightfly och dj culture.
Så släpper den tyska duon Blank & Jones en ny låt som dock inte är med på deras senaste album Substance. Jag är ledsen att säga det men det blev en liten besvikelse på deras nya låt men den är ändå ganska bra.

Orginal Mix(6.13)Låten börjar med lite dämpade basslag som senare byggs upp av ett clap, hi hats och sen kommer det lite små ljusa ljud i bakrunden och sen kommer Anne Clark in. Tillslut kommer melodin in och den är sådär men ganska bra iallafall.

Suburban Mix(5.39) Den här mixen är också gjord av Blank & Jones de har gjort melodin mycket mörkare och beatsen är lite break beat inspererat, mixen är inte så bra.

Kai Tracid Remix(6.45) Mixen är väldigt lugn av sig och orginal melodin är borttagen och är istället ersatt med en ljus låg satt melodi som går sakta. Inte så bra men ganska skön.

Ramon Zenker Remix(6.20) Lite mysko mix inte i min smak när väl melodin har kommit in låter det som den reloopar sig hela tiden och mixen känns väldigt upprepande.

Slutsats:orginal mixen är klart bäst och Kai tracid Remixen är ganska skön. Nu väntar jag tills nästa release och hoppas på något bättre!

Betyg

Besökarnas betyg

Betyg: 5,0/10
Antal röster: 5

Sätt ditt egna betyg, klicka på stjärnorna!

Kommentarer

DJ Watch

Dj A-baz (34 år)
Stockholms län / Sundbyberg

googleads

Sponsorer / samarbetspartners:

United DJ