DJ Portal lägger ner den 5:e oktober 2018. Fram till dess fungerar tjänsten som vanligt. Klicka för mer info.

Välkommen till DJ Portal, Sveriges största site för deejays och folk som söker deejays till bröllop!

Recension Blank&Jones Desire

Recensioner Skivor 
 Blank&Jones Desire

Recenserad av Nygren
2002-05-06
Detta är ännu en skiva i samlingen från tyska duon av trallvänlig trance som nog de flesta som känner något, lite eller mycket för trance genren. kort å gott nått för de flesta.

Side A: Original mix har en mycket skön slinga och går i högt tempo. Ligger också en kvinnlig röst i bakgrunden som nästan viskar "Desire" varje gång innan den brakar igång...och nynnar lite i breaken också...

Side B: Rave mix börjar lite anorlunda...den börjar utan bass och endast slingan och nån slags körliknande nynning i bakgrunden.. Men dröjer dock inte länge fören bassen kommer och man behöver inte klura värst länge på varför den fått namnet "rave mix"...i basen finns ett skruvat ljud och även på slingan ligger det små skruvade nyanser på..
När låten sedan kommer igång så tycker jag det personligen inte är någon höjdare. det låter dovt och skapar inte alls samma stämmnig som slingan i orginalet gör. trots att det är samma slinga.
Ligger nyanser på spåret som man kan få flashbacks till gammla ravenation skivor och den tiden.

jag köpte den för originalmixen och visste innan att side b inte var någon höjdare...men tycker ändå skivan är köpvärd om man diggar trance i B&J stuk...


Betyg

Besökarnas betyg

Betyg: 5,8/10
Antal röster: 6

Sätt ditt egna betyg, klicka på stjärnorna!

DJ Watch

Dj A-baz (34 år)
Stockholms län / Sundbyberg

googleads

Sponsorer / samarbetspartners:

United DJ