DJ Portal lägger ner den 5:e oktober 2018. Fram till dess fungerar tjänsten som vanligt. Klicka för mer info.

Välkommen till DJ Portal, Sveriges största site för deejays och folk som söker deejays till bröllop!

Recension Delerium feat. Jael After All

Recensioner Skivor 
 Delerium feat. Jael After All

Recenserad av In Love
2004-01-16
Det har stått still ett tag nu på recensions fronten så då bestämde jag mig för att göra något åt detta. Skivan jag ska skriva något om släpptes 2003.

1. Album edit 4:06 : Kan beskrivas som en något seg låt med en stor Chill potensial. Finns inte så mycket att säga om denna mer den passar på Chill Outen på en Psytrance-fest. Inget man spelar ofta.

2. Satoshi Tomiie Remix 10:44 :
Nu däremot börjar vi prata mästerverk. En oerhört upplyftande Progressiv historia som man inte kan vara utan om man lyssnar på progressiv trance men jag kan nog garantera att den passar de flesta människor i smaken. De underbara vocalsen smälter in perfekt bland alla trummor och bildar ett härligt tung gung. En av förra årets starkaste låtar.

3. Svenson & Gielen Remix 7:47 :
Det brukar finnas max 1 riktigt höjdarspår på en skiva men på denna singeln hittar vi 2 med den här remixen.
Denna är en given golvfyllare för den som spelar den lite mer energi & artfyllda trancen. Detta är en av Senson & Gielens absolut bästa produktioner. Det börjar med en kraftig bas som avtar när HuvudMelodin tar överhand. Denna låter ganska högt och får folk att slänga sina händer i luften. Jaels röst passar än en gång in på ett perfekt sätt och det är svårt att inte sjunga med när hon börjar sjunga.

4. Adrian Schubert Amniotic Insomaniac Mix 3:58 :
Denna något annorlunda produktion sträcker sig nätt och jämt över album versionen med andra ord är denna ingen höjdarlåt heller.
Dock är den välproducerad med stråkar och trummor men inget som faller mig i smaken. En väldigt sömnig produktion som kanske passar bäst in när man ska sova.

Sammanfattningsvis får denna Singel en 9 av mig eftersom spår 2 & 3 väger upp skivan något enormt. Jag skulle vilja klassa Satoshii Tomiie´s Remix och Svenson & Gielen´s remix som 2 av förra årets bästa produktioner.
Det är för dessa man köper denna skiva.
Ett givet köp för den som vill att Trancegolvet ska röra på dig. // In Love

Betyg

Besökarnas betyg

Betyg: 8,2/10
Antal röster: 8

Sätt ditt egna betyg, klicka på stjärnorna!

Kommentarer

DJ Watch

Dj A-baz (34 år)
Stockholms län / Sundbyberg

googleads

Sponsorer / samarbetspartners:

United DJ