DJ Portal lägger ner den 5:e oktober 2018. Fram till dess fungerar tjänsten som vanligt. Klicka för mer info.

Välkommen till DJ Portal, Sveriges största site för deejays och folk som söker deejays till bröllop!

Recension Interphace Dr. Feelgood 2003

Recensioner Skivor 
 Interphace Dr. Feelgood 2003

Recenserad av In Love
2003-04-28
Interphace är en helt vanlig svensk kille ifrån Borås. Hans Stil är en blandning av Phasio, Mellow Traxx och Pulsedriver..
Och denna singeln är hans första release.

1. Radio edit 3.46: Mycket bra för att vara radio version.. låten börjar med en lite "seg" bas som är väldigt skön... sen följer ett bra bygg tills huvudslingan kommer in i breaket.. det är feelgood men i en mer "elektronisk" synth version... sen följer lite samplings och sen går låten i 3/4 takt (heter det väl?) och efter det följer huvudslinga och outro... Mycket bra radioversion.

2. Club Mix 5.50 : Denna har jag svårt att fastna för även om skillnaden bara är att den är extended. Nä interphace ska inte göra clubversioner på sina låtar den känns lite tråkigare än radioversionen..

3. Acid 6:17 : det var egentligen för den här låtens skull jag köpte singeln.. Det här gillar vi skarpt, mycket bra tryck igenom hela låten.. Det här är Interphace när han är som bäst.

4. Bailiar 5.08 : denna går i 3/4 takt vilket jag har svårt att fastna för, men det här är sådana låtar jag gillar bäst bra tryck rakt igenom hela denna låten också..

Summa: Mycket stark första singel av Interphace.. det är bara att gratulera till ett lyckat resultat och vänta på hans nästa låt som jag personligen vet är grymt bra.. 10/10 helt klart.. tror den kan va ganska svår att få tag på men hittar ni den så köp den.. // In Love

Betyg

Besökarnas betyg

Betyg: 9,1/10
Antal röster: 75

Sätt ditt egna betyg, klicka på stjärnorna!

Kommentarer

DJ Watch

Dj A-baz (34 år)
Stockholms län / Sundbyberg

googleads

Sponsorer / samarbetspartners:

United DJ