DJ Portal lägger ner den 5:e oktober 2018. Fram till dess fungerar tjänsten som vanligt. Klicka för mer info.

Välkommen till DJ Portal, Sveriges största site för deejays och folk som söker deejays till bröllop!

Recension Lisa Pin-Up Turn up the sound

Recensioner Skivor 
 Lisa Pin-Up Turn up the sound

Recenserad av DJMickey
2003-04-16
Jag blev tipsad om denna låt för ett tag sedan av en kamrat i Australien. Detta skulle vara en otroligt energi rik HardHouse låt med en smula Trance.

Det stämde mycket riktigt.

A Side - Equinox Remix
Denna version är riktigt hård och energisk. Mycket svårt att stå stilla till den, ingen tydlig melodi utan enbart tryck hela tiden. Breaket är kort och bygger upp hela låten fullständigt, när refrängen brakar loss efter breaket lyfts taket (Nästan i allafall).

B Side - Equinox´s Trancefloor remix
Trancefloor versionen börjar inte lika hårt som A sidans remix. Lite mer layback version och inte lika pådrivande och energisk. När refrängen och melodin kommer igång är den dock enbart snäppet mindre energisk.
Breaket i Trancefloor remixen är lite längre och lugnare, det byggsupp dock lika hårt som i A sidans remix. Det driver mera på och luffar vidare i Trancefloor remixen, den vanliga remixen är mycket mer energisk, det är i stortsett den enda skillnaden.

För alla som tycker om hård musik med tryck och energi i är detta en klart köp. För dem som gillar mera melodic trance eller club trance finns Equinox´s Trancefloor remix som kanske passar er i smaken bättre.

Mitt betyg blir högt just på grund av energin i Equinox Remix, Trancefloor remixen är också bra men inte lika spännande, dock är den lika hård.

Betyg

Besökarnas betyg

Betyg: 8,0/10
Antal röster: 1

Sätt ditt egna betyg, klicka på stjärnorna!

Kommentarer

DJ Watch

Choco Canel (34 år)
Stockholms län / Stockholm

googleads

Sponsorer / samarbetspartners:

United DJ