DJ Portal lägger ner den 5:e oktober 2018. Fram till dess fungerar tjänsten som vanligt. Klicka för mer info.

Välkommen till DJ Portal, Sveriges största site för deejays och folk som söker deejays till bröllop!

Recension Moby - Play The B-sides

Recensioner Skivor 
 Moby - Play The B-sides

Recenserad av Jimmy
2001-04-24
Moby som kom ut med sitt första album i slutet av 80-talet ha nu släppt en limiterad version av Play. Den innehåller den skivan Play som släpptes för 2 år sedan + en skiva med B-sidor. Skivan Play har ju blivit framgångsrik världen över och sålt i miljoner. Och man kan ju inte tro när man lyssnar på skivan att han gjorde den i sin lägenhet i New York som han säger, för skivan är så bra, väldigt lugn och en del låtar som spår 3 Porcelain är fruktansvärt bra med den kvinnliga rösten i bakgrunden

Sen finns det låtar som Why Does My Heart Feel So Bad, Natural Blues och Southside. Skivan avslutas med låten My Weakness som är skön att ölyssna på när man ska lägga sig eller känner för att deppa. Det finns ju även dåliga låtar på skivan, kanske det är för att fylla skivan men det låter konstigt.

För på skivan med B-sidorna så finns det många bra spår som Flower ( Musik Från Gone In 60 Seconds), jag fastnade speciellt för spår 2 Sunday där han hittar lite snabbare tempo, mycket bra vill jag säga.

Det man kan komma fram till när man hört skivorna, ar att det finns mycket bra låtar på skivorna men även en del mycket dåliga. Men den sköna avslappningsmusiken är väldigt bra. Det är bara att vänta på nästa skiva som kommer ut ..... ja nån gång. Det finns även många sköna mixar på nätet av en del låtar på skivan som duger, men då med lite mer tempo i låtarna. Skivan får en 6:a med ett litet plus.


Betyg

Besökarnas betyg

Betyg: 8,6/10
Antal röster: 5

Sätt ditt egna betyg, klicka på stjärnorna!

Kommentarer

DJ Watch

Dj A-baz (34 år)
Stockholms län / Sundbyberg

googleads

Sponsorer / samarbetspartners:

United DJ