DJ Portal lägger ner den 5:e oktober 2018. Fram till dess fungerar tjänsten som vanligt. Klicka för mer info.

Välkommen till DJ Portal, Sveriges största site för deejays och folk som söker deejays till bröllop!

Recension NRJ Extravadance vol 6

Recensioner Skivor 
 NRJ Extravadance vol 6

Recenserad av Dj Cyru
2002-03-20
Vad ska man säga? När jag köpte Vol 5 trodde jag inte vad jag hörde, någon så skön blanding Hardhouse andra skivan innehöll trodde jag inte var möjlig att samla.

Nu när vol 6 släpptes var jag snabb som en hök på skivbutiken. Och ja, jag blev faktiskt besviken till en början, det kändes som det var ett fåtal låtar som var bra, inge mer. Efter några dagars idiget lyssnande har det hela vänt, plötsligt är det inte bara några stycken utan i stort sett HELA skivan som är underbar.

Känns visserligen lite beige att berömma ett samlingsalbum men jag måste verkligen säga att de lyckats!

Till att börja med är Phasio´s hitintills bästa låt "The Way Home" helt sagolik, körde den på dansgolvet i fredags, ingen fattade vad jag höll på med till en början, sen släppte det, jublet bara steg och överröstade nästan högtalarna.

Sen är hela början skön, kanske lite mycket pop över alltsammans med ändå, mycket fungerar utmärkt på dansgolvet. Ferry Corsten vocal remix på Kosheen´s Catch är suverän.

Nu har jag plockat låtar ur den andra CD:n för det är den jag tycker är bäst och andvänder mest, men den andra CD är nog bra om man tänder på House.

Så om ni köper skivan och tycker den är sådär i början, ge den tid och lyssna inte igenom den när du liksom koncentrerar dej på skivan, håll på med något annat medans...funkar!

Betyg

Besökarnas betyg

Betyg: 8,1/10
Antal röster: 18

Sätt ditt egna betyg, klicka på stjärnorna!

DJ Watch

Dj A-baz (34 år)
Stockholms län / Sundbyberg

googleads

Sponsorer / samarbetspartners:

United DJ