DJ Portal lägger ner den 5:e oktober 2018. Fram till dess fungerar tjänsten som vanligt. Klicka för mer info.

Välkommen till DJ Portal, Sveriges största site för deejays och folk som söker deejays till bröllop!

Recension P.I.K Speakerfreak

Recensioner Skivor 
 P.I.K Speakerfreak

Recenserad av eric
2001-09-26
B1 - Speakerfreak (Speakerfucking remix): Jaha, Den här låten kan man typ plocka ihop själv, ingredienser: En trummaskin samt ett 8-bitars Nintendo, blanda in nintendot i trummorna och låten är klar!
Det är ungefär det känns när man lägger på nålen på detta spår. Skitdåligt helt enkelt, skränigt och dålig variation

B2 – Wooferfunk: Den här är väl lite bättre men inte så mycket hardhouse i denna heller. Slingan som kommer in i bygget påminner lite om ljudet till Axel F. Jag skulle vilja ge denna schanger till detta spår: House, Trance, Latino.

A1 – Detta spår påminner om B1 men här är lite variation på stil plus att det finns en vokal med här också som säger ”SPEAKERFREAK” med en aning distad röst.

För er som gillar lite skränig musik typ Hi Gate – Pitchin´ ska köpa denna platta. Skulle vilja kalla det Hollänsk/Tysk Hardhouse. Jag har mina aningar om att herr Jules är inblandad här nämligen... på skivan står det: Masterd by Studio Jules.. men det kan man ju tolka som man vill. ”Om du nu tycker att denna skiva var så dålig så varför köpte du den då tänker ni?” Jo, det ska jag tala om... jag beställde den i blindo kan jag säga. =)

Betyg

Besökarnas betyg

Betyg: 0,0/10
Antal röster: 0

Sätt ditt egna betyg, klicka på stjärnorna!

Kommentarer

DJ Watch

Dj A-baz (34 år)
Stockholms län / Sundbyberg

googleads

Sponsorer / samarbetspartners:

United DJ