DJ Portal lägger ner den 5:e oktober 2018. Fram till dess fungerar tjänsten som vanligt. Klicka för mer info.

Välkommen till DJ Portal, Sveriges största site för deejays och folk som söker deejays till bröllop!

Recension Psyclone Good Side

Recensioner Skivor 
 Psyclone Good Side

Recenserad av Pierre
2002-09-19

Psyclone - Good Side (Andy Farley Remix)
Psyclone - Good Side (Guyver Remix)
Släppt: 15 Juli 2002

Good side är en bra tydning på dagens Hard House och vad gör det inte bättre att äga remix versionen på den som är gjord av självaste Farley & Gyver som är 2 riktigt tunga namn idag inom Hard House / Hard Trance.

Andy´s remix är mörk och farlig. Låten börjar med bra snabba men ändå djupa bas slag, för att följas av snabba hihats, som i sin tur sedan byggs på med en djungel liknande trumma i bakgrunden. Låten låter sig lugnas ner för en stund och för att sedan återuppbyggas och snart hör du slingan komma in. Efter ett tag så lugnas tempot ner igen och du tänker OJ, men vad nu... "Riffen"(slingan/melodin) byggs upp mer och mer efter varje varv och håret reser sig i samma takt på armarna. Efter ca en minuts lugn & skön påbyggnad så bryter sig det djävulska ljudet ut ur sin bur och kickbasarna får din kropp att inte vilja stå still längre!

På andra sidan har Gyver gjort en Tysk aktig remix och använder sig av egendomliga ledljud & nerskärningar. Snabbt tempo utlovas och vokal ljuden har han lyckats få ihop till en skön slinga. Vad som sedan väntas är en grym "riff" som jag persoligen får svårt att stå still till.

Jag föredrar själv Andys Remix då jag diggar den stenhårt ! Och jag lovar att om denna rullas inför en publik massa så får ni se positiv reaktion på dansgolvet.

En singel att definitivt ha i samlingen om du gillar Andy´s och/eller Gyvers tidigare verk!


Betyg

Besökarnas betyg

Betyg: 10,0/10
Antal röster: 1

Sätt ditt egna betyg, klicka på stjärnorna!

DJ Watch

Dj A-baz (34 år)
Stockholms län / Sundbyberg

googleads

Sponsorer / samarbetspartners:

United DJ