DJ Portal lägger ner den 5:e oktober 2018. Fram till dess fungerar tjänsten som vanligt. Klicka för mer info.

Välkommen till DJ Portal, Sveriges största site för deejays och folk som söker deejays till bröllop!

Recension Route 33 Sampler Ep 1

Recensioner Skivor 
 Route 33 Sampler Ep 1

Recenserad av Blitz
2002-04-07
Route 33 är ett relativt nytt bolag som har släppt fem skivor hitills.

Bakom bolaget hittar man Pawel Kobak, som har släppt skivor på det amerikanska bolaget "i! records". Route 33 släpper visserligen skivor med erfarna producenter men släpper även fram nya talanger.

Bolaget som nyligen flyttat till Barcelona, släpper här en samlingsskiva innehållande 5 spår med några av sveriges bästa producenter. Här samlas både erfarna och nya artister, som ger oss en samling av house och downtempo.

Ronin (Deep4life)öppnar stiligt med spåret "Stones" som är väldigt djupt och gungigt. Perfekt för dansgolvet!

Pawel Kobak fortsätter med låten "Oooh Bebe" som ger oss en skön tillbakablick på 80-talet. Också detta spår passar utmärkt till dansgolvet med sin sköna 80-tals känsla.

Tredje spåret på A-sidan är producerat av Spiro Projecto. "New Step" är skivans downtempo låt. Ett fint spår med en kille på sång. Spåret lyser dock inte upp så mycket, utan håller sig på samma nivå mest hela tiden. Kan vara lite tråkigt efter en stund.

Debutanten John Dahlbäck bidrar faktiskt med skivans bästa spår (enligt mig). "Night Flash" är ett djupt och jazzig spår som lätt tar till sig ens uppmärksamhet. John Dahlbäck tar här hjälp av Anders Ekholm som spelar saxofon. Underbart!

Sista spåret är också av en nu talang inom housemusiken, Patrick Richard. Patrick har tidigare släppt en tolva på Route 33 och har även släppt en tolva på det franska bolaget "Silver Network". Patrick bidrar här med en otroligt bra låt, "Running". Här träffas man också på av underbara analog-synthar som rullar över ett gungit beat.

"Sampler Ep 1" är en fantastisk skiva och enligt mig en av Route 33's absolut bästa skivor!

Betyg

Besökarnas betyg

Betyg: 0,0/10
Antal röster: 0

Sätt ditt egna betyg, klicka på stjärnorna!

Kommentarer

DJ Watch

Dj A-baz (34 år)
Stockholms län / Sundbyberg

googleads

Sponsorer / samarbetspartners:

United DJ