DJ Portal lägger ner den 5:e oktober 2018. Fram till dess fungerar tjänsten som vanligt. Klicka för mer info.

Välkommen till DJ Portal, Sveriges största site för deejays och folk som söker deejays till bröllop!

Recension Various Artists Trancemaster 29

Recensioner Skivor 
 Various Artists Trancemaster 29

Recenserad av Botte
2001-05-17
Ja. Än en gång släpps en cd i Trancemaster serien och den här gången den 29:e i raden. För de som har följt serien ett tag är det en själklarhet att köpa den även fast det inte alltid är,som i det här fallet, den bästa blandningen av låtar. För de som inte har en enda cd i serien kan jag berätta att det mestadels är dansgolvsvänlig trance med trevliga melodier- och så även i det här fallet. Ska även tilläggas att den som är ute efter riktig soft och mainstreamtrance är nog inte Trancemaster den rätta cd´n.

Den börjar (Cd 1) lite lätt med ett intro som jag personligen inte är så mycket för i vanliga fall men det här är rätt bra faktiskt, lite bibelinspirerat (tror jag iaf).

Spår nummer två är en radioversion (Det står inte det, men nåt annat kan det inte vara)av "Gouryella - Tenchi" som känns helt fel på en sån här skiva. Förutom att låten i sig inte känns så het längre så önskar man fullängdare!

Sen följer en klart skönare låt "Icebraker - Too Cold (Aquaplex Mix)", som är jävligt bra. Det märks klart och tydligt att det är Aquaplex som varit framme och trixat.

Följande låtar är lite trista faktiskt. "Global Cee - Return to Forever" är en riktigt smörlåt som helt saknar drag och fart. Somnig som f-n. "Apoptygma Berzerk - Kathy´s Song" som här är remixad av Green Court är ju heller ingen höjdare, Ferry Corsten remixen är klart mycket bättre.

På Cd 2 har jag inte hittat nån låt som jag riktigt har fastnat för. "Icebraker - Frozen" tror man först att det är ännu en upphottad version av "Popcorn", men som tur var är det inte det. Förvillande lik är den dock.

Det samlade betyget för den här Cd´n kan inte bli så hög. Man får hoppas att Trancemaster 30 är bättre.Betyg

Besökarnas betyg

Betyg: 6,3/10
Antal röster: 3

Sätt ditt egna betyg, klicka på stjärnorna!

Kommentarer

DJ Watch

Dj A-baz (34 år)
Stockholms län / Sundbyberg

googleads

Sponsorer / samarbetspartners:

United DJ